Kobieta Koduje

Mięciutkie mięso w sosie borowikowym i zupie cebulowej

Składniki:

Karkówka w plastrach lub golonki/uda indycze
Cebula
3 śmietany 30% w kartoniku 500ml

Zupa francuska knor
Sos borowikowy know

Mieso posolic popieprzyc a potem  ułozyc na cebule w naczyniu posypana sosem borowikowym knor i zupa francuska knor na wierzch to samo i zalewamy smiet 30 z poł l albo wiecej jeby pokryło …a mieso np karkowka albo udka ..w zaleznos ci co masz karkowka 190…1h udka 185. ..50 min od uzyskania tempe4atury oczywiscie

Zostaw komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.